Előfizetői tartalom

Elhunyt a szaúdi király - Emelkedik az olajár

Portfolio
Felfelé kapaszkodik ma a kőolaj árfolyama, amit az a hír is táplálhat, hogy elhunyt a szaúdi király. Ez ugyanis változást is hozhat a szaúdiak olajpiaci politikájában, ami eddig láthatóan a piaci részesedés védelmét tekintette fő célnak. Eközben az OPEC főtitkára Davosban úgy nyilatkozott, szerinte nem lesz 20-25 dollár az olaj, innen már fellendülés jön.

Emelkedik az olajár A mai kereskedésben mérsékelt emelkedést mutat a Brent és a WTI típusú kőolaj márciusi határidős jegyzése, az utóbbi persze ezzel együtt is csak 47 dollár körül mozog. Az alábbiakban összeszedtük az utóbbi napok legfontosabb olajpiaci fejleményeit, melyekre a befektetőknek érdemes lehet most figyelni.Elhunyt a szaúdi király Fontos fejlemény az olajpiacon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés