Előfizetői tartalom

Így néz ki Európa legnagyobb illegális cigigyára Vecsésen

Portfolio
Egy hónapig tartó felderítő munka után hatalmas illegális cigarettagyárat számoltak fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai az Europol segítségével. A modernnek nevezett üzem méretét jól mutatja, hogy tavaly egész évben 26 tonna dohányterméket foglaltak le a nyomozók, a február 2-i rajtaütéssel pedig önmagában 22 tonnányi dohányt foglaltak le. Itt és most megtekinthető az óriási gyár képeken!

A február 2-i rajtaütés legfontosabb paraméterei:A vecsési telephelyen 22 tonna dohányt és 2,3 millió szál cigarettát foglaltak le. Mindebből másfél millió doboz cigarettát lehetett volna előállítani. Az üzem modernnek volt tekinthető, értéke 600-700 ezer euróra becsülhető. Mindebből másfél millió doboz cigarettát lehetett volna előállítani. (Ez 2,5 milliárd forintot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés