Előfizetői tartalom

Az NGM ebbe nem fog beleszólni

MTI
|
Portfolio
Összességében nem várható, hogy az üzemanyagárak csökkenését a vállalkozások maguktól érvényesíteni fogják termékeik, illetve szolgáltatásaik áraiban, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) azonban nem tervez semmilyen beavatkozást a piaci árképzési folyamatokba, mivel várakozásai szerint egész évben mérsékelt marad az infláció - közölte a minisztérium az MTI érdeklődésére kedden.

Az NGM megvizsgáltaJanuárban Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője a Mezőkövesdre kihelyezett Fidesz-KDNP-frakcióülés után közölte: az NGM-nek ki kell dolgoznia egy tanulmányt arról, hogy egyes termékek ára hogyan alakul más árváltozások hatására, például a gázolaj vagy a benzin árának csökkenése nyomán. Erről itt írtunk:Kapcsolódó cikkünk2015.01.19Rogán: növelhetne...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés