Előfizetői tartalom

Nem is számít a németeknek a görög vagy az ukrán helyzet

Portfolio
A várakozásokkal ellentétben nem javult tovább a német üzleti hangulat februárban - derült ki az Ifo gazdasági kutatóintézet friss jelentéséből. Az összkép ugyanakkor továbbra is jónak nevezhető, a görög és ukrán bizonytalanságok pedig nem ártottak a német gazdaságnak - kommentálta a friss jelentést az intézet közgazdásza, Klaus Wohlrabe.

A német üzleti környezet nem javult tovább februárban, legalábbis az Ifo üzleti hangulatindexének stagnálása erre utal. A piaci elemzők egyébként arra számítottak volna, hogy 107,7 pontig emelkedik az Ifo-index, de az végül csak 106,8 lett a jelentés szerint. A kisebb csalódás általános volt az alindexek kapcsán is: a várakozásokat tükröző mutató 102,5 pont lett, míg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés