FONTOS Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje
 
Előfizetői tartalom

Erről szól a 22 oldalas görög "fecni"

Portfolio
Miután a görög kormány tervezett reformjairól szóló listájának nemzetközi hitelezői tegnap zöld utat adtak, megkezdődhetnek a pénzügyi program négyhónapos meghosszabbításához szükséges tagállami eljárások is. A nemzeti parlamentek várhatóan a héten megszavazzák a görög kérelmet, így Görögország a most szombaton lejáró megállapodás után sem marad program és európai támogatás nélkül. A görög tervek a hírek szerint egyelőre nem túl konkrétak a számok tekintetében, azonban a Bruxinfo értesülései alapján összeszedtük, eddig mit lehet tudni arról a bizonyos listáról.

A reformterveket egy 22 oldalas dokumentum tartalmazza, melyben az alábbi pontokról lehet tudni: adópolitikák reformja, közteherviselés és adóbegyűjtés hatékonyságának javítása, korrupció elleni küzdelem, mint nemzeti prioritás, üzemanyag- és dohánycsempészet elleni fellépés, importtermékek áralakulásának nyomon követése, pénzmosás elleni fellépés, az összes költségvetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés