Előfizetői tartalom

Új eljárás indult Magyarország ellen!

Portfolio
Felszólító levél kiküldésével ma kötelezettségszegési eljárást indított az Európai Bizottság Magyarország ellen, mert meggyőződése, hogy a hazai energiaszabályozás több ponton is összeegyeztethetetlen a belső energiapiaci előírásokkal - tudta meg a Bruxinfo. Fontos, hogy a most indult eljárásnak nincs köze az árszabályozáshoz és így a rezsicsökkentéshez sem.

Kötelezettségszegési eljárás indult Magyarország ellen a hazai energiaszabályozás több elemének az uniós szabályokkal való összeférhetetlensége miatt. A lap tudomása szerint az Európai Bizottság pénteken hivatalos felszólító levelet küldött Budapestnek.Régen elindult a vita, nem a rezsicsökkentés a gondA lapnak a Bizottság energiapolitikai szóvivője megerősítette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés