Előfizetői tartalom

Az utolsó pillanatban is változott a kormány csodafegyvere

Portfolio
Vasárnaptól élesben működik az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer, így vége a kormány által "próbaüzemnek" nevezett két hónapos tesztidőszaknak, az ellenőrök büntetik a mulasztókat. A kormány még az utolsó pillanatban is fontos módosításokat vezetett át a jogszabályban (ennek köszönhetően többen fellélegezhetnek), ez pedig felveti azt a kérdést, hogy ennek fényében mennyire lesz méltányos a szankcionálás.

Indul a rendszer Március elsején élesben elindult az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer. Ez a gyakorlatban azt jelenti a január elsejei indulással szemben, hogy mostantól a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai bírságolhatnak (az eddigi figyelmeztetéssekkel szemben). Összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat, a rendszer ugyanis óriási jelentőségű: 120...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés