Előfizetői tartalom

Ha érdekli a magyar agrárium sorsa, ezt a könyvet vegye meg!

Portfolio
Egyedülálló kiadvánnyal rukkolt elő a Portfolio és az agrárszektor.hu: idén első alkalommal publikálásra került a hazai agrárium 50 legbefolyásosabb személyének listája. Nem puszta lista, nem rangsor, és nem is portrégyűjtemény - sokkal több annál: átfogó ágazati körkép, aktuális látlelet a hazai agrárszektorról, illetve élelmiszer-gazdaságról. Ha tudni akarja, hogy kik ma az agrárium csúcsvezetői, az agrobiznisz meghatározó menedzserei, meg akarja ismerni 2014 top agrásztorijait, vagy gyors képet akar kapni a hazai agrárszektorban zajló mélyreható átalakulásokról, ezt a könyvet mindenképpen Önnek ajánljuk.
Ide kattintva rendelheti meg kényelmesen a Portfolio könyvesboltjából! A kiadvány előzetes megrendelés nélkül megvásárolható személyesen készpénzért a Portfolio szerkesztőségében is munkanapokon 8:30 és 17 óra között (1033, Budapest, Polgár u. 8-10). A Portfolio és az agrárszektor.hu idén első alkalommal publikálja a magyar agrárium 50 legbefolyásosabb személyét...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái