Előfizetői tartalom

Gyanúsítottként hallgattak ki egy NAV-vezetőt

Portfolio
Hivatali visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt vonta felelősségre gyanúsítottként az Ügyészség a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egyik vezető tisztviselőjét - erről Polt Péter legfőbb ügyész számolt be hétfőn a parlamentben a hvg.hu cikke szerint. A Nemzetgazdasági Minisztérium - feltehetően - az ügy kapcsán közleményt adott ki.

A "zöld dosszié" hatásaA legfőbb ügyész a NAV-ügyében folyó nyomozás fejleményeiről adott számot, amely még Horváth András feljelentése alapján indult 2013 decemberében. A gyanúsítotti felelősségre vonás egy olyan ügyben történt, amelyben azt vizsgálja a nyomozóhatóság, hogy megakasztottak-e vizsgálatokat az adóhatóságnál - írja a portál. A legfőbb ügyészt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés