Előfizetői tartalom

Lehet mozgástér a költségvetésben!

Portfolio
Kedvezőbben alakul a makrogazdasági pálya, valamint a kamatkiadások is alacsonyabbak az előirányzatnál és ebből kifolyólag az államháztartás pozíciója is kedvezőbb lehet 2015-ben, ezért elképzelhető, hogy a kormány költségvetési mozgástere is javul - hangzott el a Nemzetgazdasági Minisztérium csütörtök délutáni háttérbeszélgetésén Banai Péter államtitkár részéről. Egyelőre azonban még nem dőlt el, hogy ezt mozgásteret kihasználja-e a kormány és ha igen, akkor mire.

Új köntösbenA Nemzetgazdasági Minisztérium csütörtökön szakított az elmúlt évek gyakorlatával, amikor is a részletes havi államháztartási adatok megjelenése után online tájékoztatót tartott. Mostantól háttérbeszélgetést tart a tárca újságíróknak és piaci elemzőknek, havi rendszerességgel. A részletes adatokról itt írtunk bővebben:Kapcsolódó cikkünk2015.03.19Ezért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés