Előfizetői tartalom

Beszóltak Matolcsyéknak a brókerbotrány miatt

Portfolio
A pénzügyi felügyelet felelősségét firtatta Kupa Mihály és Bod Péter Ákos volt pénzügyminiszter, illetve jegybankelnök azon a panelbeszélgetésen, amely a mai HBLF pénzügyi csúcstalálkozón került sorra és az elmúlt hetekben kirobbant brókerbotrányokkal kapcsolatos véleményeket összegezte. Kupa Mihály volt pénzügyér Varga Mihály jelenlegi pénzügyi tárcavezetőnek is beszólt azzal, amikor azt firtatta, hogy az ő adójából is fizeti az állam a lakossági állampapírok megemelt kamatprémiumát a brókerbotrányok árnyékában.

A kemény üzenetekkel tűzdelt panelbeszélgetés brókerbotrányokkal kapcsolatos része:Bod Péter Ákos volt jegybankelnök szerint a bankrendszeri konszolidáció mellett a brókervilágban is szükség lehet a konszolidációra, de egyúttal azt is hangsúlyozta: a brókerbotrány pénzügyi felügyeleti problémákra is rávilágít. Szavai szerint ha nyitva van a felügyelet "füle", akkor...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái