Előfizetői tartalom

Megszólalt az NGM a hatástanulmányról: nem tud róla

Portfolio
Közleményt adott ki a Nemzetgazdasági Minisztérium, miután a Népszabadság pénteken azt írta, hogy 2011-ben az akkori KDNP-s szabad vasárnapról szóló törvényjavaslatról a minisztériumban készült hatástanulmány. A tárca "Nem létezik a vasárnapi pihenőnapról szóló hatástanulmány" című reakciójában hangsúlyozza, hogy nincs tudomása arról, hogy ebben a témában elemzés született volna a minisztérium megbízásából. Egyébként pedig szerintük a kiszivárgott tanulmány megállapításai hiteltelenek, ezek a negatív hatások talán 2011-ben helytállóak lehettek volna, de ma már érvénytelenek. A minisztérium közleményéből több érdekességre is következtethetünk.

A Nemzetgazdasági Minisztérium közleménye: (változatlanul, kiemelés tőlünk) A nemzetgazdasági tárca illetékesei megdöbbenéssel értesültek arról, hogy a sajtóban megjelent hírek szerint kiszivárogtak egy hatástanulmány részletei a vasárnapi pihenőnap lehetséges következményeiről. A Nemzetgazdasági Minisztériumnak nincs tudomása arról, hogy ebben a témában elemzés...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái