Előfizetői tartalom

Kovács elmagyarázta, miért rossz az adósságképlet

Portfolio
Folytatódik az adósságképlet bukásának története. Hétfő este és kedd reggel a Költségvetési Tanács elnöke szólalt meg újra az ügyben, érdekes magyarázatot adva arra, hogy miért nem jó a 2015. január elsején életbe lépett adósságképlet. Kovács Árpád úgy vélekedett, hogy a kormány nincs késésben az adósságképlet ügyének rendezésével, ő azt javasolja, hogy a parlamenti zárószavazásig lépjen életbe egy józanabb képlet.

Szerinte még nem későNincs késő, hiszen a 2016-os költségvetés jövő január elsején lép életbe. Még a parlamenti vita elején sem vagyunk, egyelőre csak egy javaslat van. Ez a javaslat járt az Állami Számvevőszéknél és a Költségvetési Tanács is véleményezte, ezt most a kormány újra átdolgozza és ennek alapján nyújtják be a parlamentnek a napokban - magyarázta Kovács...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés