Előfizetői tartalom

Őszintén lehetett tárgyalni Putyinnal az ukrán helyzetről

MTI
Moszkva kész a konstruktív együttműködésre Washingtonnal, de csak abban az esetben, ha az egyenlőségen alapul és mentes a nyomásgyakorlástól - hangsúlyozták kedden az orosz külügyminisztériumban azzal kapcsolatosan, hogy John Kerry amerikai külügyminiszter megbeszéléseket folytatott Vlagyimir Putyin orosz elnökkel és Szergej Lavrov külügyminiszterrel.

Az amerikai diplomácia vezetője őszintének nevezte a kedden Szocsiban kezdődött tárgyalásokat, amelyeken a nemzetközi kapcsolatokban feszültséget keltő kérdésekről volt szó. Az orosz külügyminisztérium közleményben számolt be a több mint 4 órán át tartó megbeszélésről. A tájékoztatás szerint a két miniszter egyetértett abban, hogy az ukrán válság békés megoldásának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés