Előfizetői tartalom

Pénteken is hiába várhatjuk a felminősítést

Portfolio
Várhatóan érvényben tartja Magyarország "BB+" adósosztályzatát pénteken a Fitch Ratings, arra viszont van esély, hogy a kilátást pozitívra javítják - olvasható a JP Morgan hétfő reggeli elemzésében. A szakemberek egy része hónapok óta arra számít, hogy 2011 vége óta visszakerül a befektetésre ajánlott kategóriába az ország, azonban úgy tűnik, hogy erre még várni kell.

Várhatóan a pénteki piaczárás után teszi közzé legújabb felülvizsgálatának eredményét Magyarországról a Fitch Ratings, mely 2012 januárja óta tartja érvényben a "BB+" minősítést. Ezt legutóbb tavaly novemberben erősítették meg, akkor elsősorban arra hivatkoztak, hogy egy esetleges felminősítéshez az adósság érezhető csökkentése, a külső sérülékenység mérséklődése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés