Előfizetői tartalom

Folyik a nyomozás a zöld dosszié ügyeiben

Portfolio
Komolyan vette a Legfőbb Ügyészség Horváth András volt NAV-munkatárs állításait, és minden részletnek a végére járnak. Az amerikai Bunge céget érintő "korrupciós jellegű ügyben" már van gyanúsított is van, de a többi felvetés kapcsán indult vizsgálatok során is hallgattak már ki gyanúsítottakat - többek között ezek is kiderülnek Polt Péter legfőbb ügyész a Népszabadságnak adott interjújából.

Polt Péter legfőbb ügyész a lapnak elmondta: már van gyanúsított az amerikai Bunge céget érintő - mint fogalmazott - "korrupciós jellegű ügyben", ahol több mint fél éve tart a nyomozás. Ugyanakkor elmondta, az amerikai hatóságok máig nem reagáltak információkérésére. A Horváth András volt NAV-alkalmazott zöld dossziéjáról elhíresült másik korrupciós botrányban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés