FONTOS Az utolsó pillanatban kapta össze magát a NATO – Fordulat jöhet a háborúban?
 
Előfizetői tartalom

Uniós politikusokat tiltottak ki Oroszországból

MTI
Európai uniós tagországok 89 politikusának tiltotta meg Oroszország, hogy a területére lépjen, válaszul az ukrajnai politikája miatt Moszkvát sújtó nemzetközi szankciókra - jelentette be pénteken Mark Rutte holland miniszterelnök. Bár sajtójelentések szerint az orosz fél azt kérte, a listát ne tegyék közzé, szombaton mégis napvilágra kerültek a nevek. Magyar név nincs közöttük.

89 névDidier Reynders belga külügyminiszter azt közölte, hogy az uniós országok nagykövetségeihez eljuttatott listán összesen 89 név található. Az orosz fél ugyanakkor - sajtójelentések szerint - azt kérte, hogy a listát ne tegyék közzé. Vlagyimir Csizov, Oroszországnak az Európai Uniónál akkreditált nagykövete megerősítette a lista létezését, de hozzátette, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés