Előfizetői tartalom

Közepes növekedésre számít az amerikai jegybank

Portfolio
Április elejétől késő májusig tovább nőtt az amerikai gazdaság aktivitása, és az általános várakozások szerint a növekedés a csökkenő olaj- és gázipari beruházásokkal a háttérben várhatóan szerényen, illetve mérsékelten ütemben folytatódhat - állapítja meg a Fed a tagbankok értékelései alapján összeállított friss Bézs-könyvében.

Az amerikai jegybank a begyűjtött információk alapján megállapítja, hogy a legtöbb Fed tagbank szerint bár a feldolgozóipar vagy stabilan teljesített vagy emelkedést mutatott, a növekedést az olaj- és gázipari szektor negatív teljesítménye visszafogta. A bostoni körzet beszámolója szerint a szektor lassulása jóval erősebb és gyorsabb az előzetesen vártnál. Az amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés