Előfizetői tartalom

Orbán: egy fontos cél, két új feladat

Portfolio
Öt éven keresztül dolgoztunk azon, hogy lezárjuk a rendszerváltást. Szerintem ez sikerült - nyilatkozta Orbán Viktor a Kossuth Rádió péntek reggeli műsorában. A kormányfő beszélt a bevándorlásról, a polgári berendezkedés lényegéről, az Európai Unió jövőjéről és két új feladat megvalósításáról, amin már háromnegyed éve dolgozik.

A cél5 éven keresztül dolgoztunk azon, hogy befejezzük a rendszerváltást. Szerintem ez sikerült. Ezt két szimbolikus pillanat jelezte: az egyik amikor munkáért tüntettek egy faluban, a másik pedig a fair bankok korszaka - magyarázta a műsor elején. A polgári berendezkedést kell megvalósítani - mondta el a legfontosabb célt a Kossuth Rádióban. Itt megemlítette az életminőség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés