FONTOS Méretes hiány a költségvetésben áprilisban is
 
Előfizetői tartalom

Kitálalt Görögország volt miniszterelnöke!

Portfolio
Olyan kormány van most jelen Görögországban, aki túl sokat ígért és túl nagy ambíciókkal jelent meg, amiket nem tudott betartani - hangoztatta véleményét Jeórjiosz Papandreou, Görögország volt miniszterelnöke a HVCA kelet-közép-európai kockázati és magántőke és vállalatfinanszírozási konferenciáján. Szerinte sikerülhet megoldani a mostani feszült helyzetet, de ehhez mindkét félnek engednie kell, a görögöknek pedig egy mélyrehatóbb reformcsomaggal kell előállniuk. Papandreou úgy gondolja, hogy ha 2012-ben az eurózóna határozottabban lépett volna fel, nem jutott volna idáig a helyzet.

Az elmúlt évek tapasztalatairól, a mostani görög helyzetről és a jövőbeni lehetőségekről beszélt előadásában Jeórjiosz Papandreou: Nehéz úton kellett végigmennie Görögországnak a válság ideje alatt, arra kellett rádöbbenni, hogy maga Európa sem állt készen arra, hogy egy ilyen válsággal szembenézzen. Elmondása szerint Európa megosztottá vált nemcsak a válság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés