Előfizetői tartalom

A kormány kész megvédeni a rezsicsökkentés eredményeit

Portfolio
Az Európai Unió kötelezettségszegési eljárást indított Magyarországgal szemben, azonban a vita nem elsősorban az árképzésről szól az energia esetében - hangzott el a hétfői kormányszóvivői tájékoztatón. Kovács Zoltán kormányszóvivő hangsúlyozta: készek megvédeni a rezsicsökkentés eredményeit, de az egyeztetésekről részleteket még nem mondhatnak el.

Hétfő reggel jelent meg a hvg.hu híre , mely szerint a magyar kormány kész visszalépni a rezsicsökkentéstől a Brüsszellel folytatott vitában. A sajtóhírek után kora délutánra kormányszóvivői sajtótájékoztatót hívtak össze, ahol Kovács Zoltán hangsúlyozta, hogy a jelenlegi kormány egyik legfontosabb eredménye volt a rezsicsökkentés, amivel sikerült több mint 20 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés