Előfizetői tartalom

Megszólalt Orbán a kerítés ügyében!

MTI
|
Portfolio
A magyar kormány nem vár európai válaszra a menekültválság kezelésében, az államnak ugyanis elsőrendű kötelessége a határai megvédése - jelentette ki Orbán Viktor pénteken Pozsonyban a visegrádi négyek kormányfői találkozóján. Az eseményen egyébként a a vezetők egységesen elutasították a menekültkvótákra vonatkozó brüsszeli javaslatot és ezen elutasító álláspont mögé a francia államfő is felsorakozott. Közben újra megszólalt a szerb kormányfő is a kerítés ügyében és azt jelezte: arra fogja Orbán Viktort, hogy ne épüljön meg ez a létesítmény.

Kapcsolódó cikkünk2015.06.19A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falatNem kérünk segítséget a védekezésben, lépnünk kellOrbán a visegrádi négyek miniszterelnöki szintű tanácskozását követő sajtótájékoztatón azt hangsúlyozta, hogy Magyarország megvédi saját, és ezzel Európa külső határait is az illegális bevándorlóktól. A téma kapcsán úgy fogalmazott:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés