Előfizetői tartalom

Pénzmosókat kapott el a NAV

MTI
Több mint egymillió eurós pénzmozgás volt azokon a bankszámlákon, amelyeket zárolt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), hogy a számlatulajdonos ellenőrzésekor megakadályozza az esetleges vagyonkimentést; hasonló vizsgálatok során idén már 4,4 milliárd forint adóhiányt állapítottak meg a fővárosi revizorok - közölte a NAV az MTI-vel pénteken.

A közlemény szerint a pénzmosás elleni információs iroda (PEII) kezdeményezésére adóellenőrzés kezdődött annál a budapesti székhelyű kereskedelmi vállalkozásnál, amely minimális bevételről adott számot adóbevallásaiban annak ellenére, hogy bankszámláin jelentős forgalom volt. A kft. a magánszemélyektől érkező nagy összegű befizetéseket külföldi magánszemélyeknek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés