Előfizetői tartalom

Véget ért a görög tárgyalás - Nincs megállapodás

Portfolio
Szerdán este összeültek az euróövezet pénzügyminiszterei, hogy kidolgozzák az esetleges megállapodás szövegét, amelyet a csütörtöki uniós csúcson elfogadhatnak a kormányfők. A legfrisebb hírek szerint véget értek mára a tárgyalások, holnap jön a folytatás. A délelőtti hírek alapján is úgy tűnt, hogy nem is lesz mit elfogadni este, ugyanis a nemzetközi szervezetek elutasították a görög javaslatcsomagot. Később kiderült, hogy a "beintés" valószínűleg bizonyos nyugdíjrendszerbeli átalakításokra vonatkozhat. Közben arról érkezett hír, hogy a görögök aranyba menekítik a pénzüket.

2015. június 24. 21:10 Megosztás Mára ennyi volt A finn pénzügyminiszter közlése szerint mára befejezték a tárgyalásokat, egyelőre nincs új javaslat, holnap 13 órakor folytatják a megbeszéléseket - számolt be a CNBC. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés