Előfizetői tartalom

Három terrortámadás egy napon!

Portfolio
Péntek délelőtt egy Lyon közeli település vegyipari üzemét két személy támadta meg, akik feltételezhetően az Iszlám Államhoz köthetők. Robbanószerkezeteket helyeztek el a gyárban, egy ember életét vesztette. A délutáni jelentések szerint már kézre kerítették mindkét tettest. Nemrég érkezett a hír egy másik, a franciától független, de feltehetően szintén terrorcselekményről, amelyet Tunéziában hajtottak végre.

A merényletsorozat három nappal azután következett be, hogy az Iszlám Állam nevű terrorszervezet felhívást tett közzé, amelyben arra buzdította a muzulmánokat világszerte, hogy a ramadán idején vegyenek részt a "hitetlenek" ellen vívott "szent háborúban"- írta az MTI. Először Franciaországban, majd Kuvaitban, ezután tunéziában öltek.Kuvaitban robbantottakAz Iszlám Állam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés