Előfizetői tartalom

Az iráni atomtárgyalások is zátonyra futhatnak

MTI
A június 30-i határidő közeledtével továbbra is jelentős nézetkülönbségek vannak Irán és a nyugati nagyhatalmak között a teheráni atomprogramról szóló megállapodás több pontján, így a szankciók feloldásának és az iráni létesítmények ENSZ-ellenőrzésének kérdésében - közölte egy magas rangú nyugati diplomata pénteken.

A kulcskérdésekben nincs egyetértés"A létesítmények hozzáférhetősége és átláthatósága, a szankciók feloldása és az iráni atomprogram esetleges katonai jellege - ezek a legnehezebb kérdések, amelyekre a következő napokban megoldást kell találnunk" - mondta újságíróknak a nevének elhallgatását kérő diplomata Bécsben, ahol az Irán, valamint az Egyesült Államok, Nagy-Britannia...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés