Előfizetői tartalom

Varga: kijárna a magyar gazdaságnak a felminősítés

Portfolio
Kijár Magyarországnak a felminősítés, ha az elmúlt másfél évre visszamenőleg a magyar gazdaság mutatóit nézzük - mondta Varga Mihály az InfoRádió Aréna című műsorában. A miniszter beszélt az idei gazdaságpolitikai célokról és azok teljesüléséről, illetve az adóhatóságot érintő jövőbeni változásokról is. Az adóhatóság szervezeti változásainak kérdése kapcsán elmondta: bár a kitiltási botrány teljesen alaptalannak bizonyult, nem lehet elmenni mellette, hiszen jelentősen megingatta a közbizalmat és ezt helyre kell állítani.

Kijár Magyarországnak a felminősítés - mondta a nemzetgazdasági miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában. Varga Mihály azzal összefüggésben beszélt erről, hogy a Moody's pénteken vizsgálja felül a magyar államadós-osztályzatot. Varga elmondta: nem tartja korrektnek, hogy a hitelminősítők nem vesznek figyelembe egyes mutatókat, amik egyértelműen pozitívak, noha...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái