Előfizetői tartalom

Két magyar adót tiltott be Brüsszel!

Portfolio
A Bizottság két részletes vizsgálatot indít a magyarországi élelmiszerlánc-felügyeleti díj és a dohánytermék-értékesítést terhelő adó ügyében - jelentette be az Európai Bizottság szerdán. A döntésből az is kiderül, hogy a két adó alkalmazását betiltotta a brüsszeli testület, amíg le nem zárul a vizsgálat. A Bizottság frappáns érvvel állt elő a szelektív dohányipari különadóval szemben. A közlemény szinte legvégére két fontos ügyet is beszúrtak: lényegében már vizsgálják a központi dohányellátó rendszert is és a veszteséges kiskereskedelmi boltok betiltásának szabályozása miatt is megkeresték a magyar kormányt.

Időközben kiszámoltuk, hogy mennyit bukhat ezzel a magyar költségvetés:Kapcsolódó cikkünk2015.07.15Ennyit bukhat a költségvetés a brüsszeli döntésselKét eljárás indultA Bizottság két különálló, részletes vizsgálatot indított annak további kivizsgálása céljából, hogy a közelmúltban hozott két magyar intézkedésbe foglalt adómértékek meredeken progresszív szerkezete...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái