Előfizetői tartalom

A németek fele kiléptetné a görögöket az eurózónából

Portfolio
A megkérdezettek 56%-a szerint rosszak a pénteken a Bundestagban megszavazott harmadik görög mentőcsomag keretei és az emberek 48%-a szerint Görögországnak ki kellene lépnie az eurózónából - többek között ez derül ki abból az 1380 fő részvételével készült YouGov reprezentatív felmérésből, amelyet a Welt am Sonntag írt meg ma.

A cikk szerint nincs tehát lelkesedés a németek között a pénteki német parlamenti szavazás után, amely megadta a jóváhagyást arra, hogy megkezdődhessenek a hivatalos tárgyalások az európai hitelezők (a legnagyobb köztük Németország) és Görögország között egy 82-86 milliárd eurós harmadik görög mentőcsomagról. Közben egyébként pénteken már összeállt az ezt megelőző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés