Előfizetői tartalom

Kiderült, miért távozik Vida Ildikó a NAV éléről

Portfolio
Hétfő reggel érkeztek az első sajtóhírek arról, hogy Vida Ildikó mától nem a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnöke, mivel lejárt kéthónapos felmondási ideje. Délutánra az NGM hivatalosan is megerősítette a hírt. Közben kiszivárgott Vida levele a kollégáihoz, melyben többek között a személye elleni támadásokkal indokolja döntését.

Vida távozása nem meglepő azt követően, hogy az elmúlt hetekben több kormányzati politikus is belengette leváltását. Varga Mihály és Lázár János is utalt arra, hogy hamarosan új vezetője lehet az adóhatóságnak. A 444.hu cikke szerint a kéthónapos felmondásai idő hétfőn járt le, ezért az elnök átadja jogkörét Varga Árpád elnökhelyettesnek. A lap megjegyzi: különösen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés