Előfizetői tartalom

Szavaznál a vasárnapi boltzárról? Csak lassan a testtel

MTI
|
Portfolio
A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) hétfői ülésén úgy döntött, Wodicska Zoltán magánszemély kérdését ismeri el "elsőnek, érvényesnek" a vasárnapi boltzárral kapcsolatban, a moratórium megszűnése után. A kérdés így megelőzte az MSZP-s Lukács Zoltánét és a "rendszerbontó népszavazást" kezdeményező Vajda Zoltánét. Az NVB azonban egyértelműségi aggályok miatt végül nem hitelesítette Wodicska Zoltán kérdését.

BeelőztekAz NVB hétfői ülésén három, a vasárnapi zárva tartáshoz kapcsolódó népszavazási kérdés hitelesítése ügyében döntött. Az NVB ülésének kezdetén a tagok kizárták a döntéshozatalból az MSZP delegáltját, mert úgy ítélték meg, személyesen érintett az ügyben, mivel ő nyújtotta be az MSZP-s Lukács Zoltán népszavazási kezdeményezését. Litresits András...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés