Előfizetői tartalom

Varga nem tudta, hogy mikor mond fel a NAV elnöke

MTI
|
Portfolio
Az elmúlt hetekben a nemzetgazdasági miniszter többször beszélt Vida Ildikóval, aki a találkozókon jelezte lemondási szándékát, de a Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) korábbi vezetője konkrét időpontról nem beszélt - mondta Varga Mihály az Origónak. A miniszterelnök joga az új NAV-elnök kinevezése, a tárcavezető így azt nem tudta megmondani, mikor lesz új elnöke az adóhatóságnak.

A portál hétfői cikkében arról írt: a nemzetgazdasági miniszter tájékoztatása szerint a hatályos jogszabályoknak megfelelően Vida Ildikónak a miniszterelnöknél kellett jeleznie a lemondását, és neki kellett mérlegelnie, hogy azt elfogadja-e. A miniszter feladata a hivatalban lévő elnökkel való közös munka eredményes végrehajtása, ameddig a hivatali ideje tart - jelezte.Varga...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés