Előfizetői tartalom

Ma bejelentést tesz Matolcsy György!

Portfolio
Iránymutatás az MNB kamatdöntéseihez címmel tart ma délután sajtótájékoztatót Matolcsy György jegybankelnök. Ilyesmire eddig csak akkor került sor, amikor a jegybank valamilyen fontos irányváltást jelentett be, így akár ma is nagy horderejű bejelentéssel szembesülhetünk. A forint hirtelen erősödéssel reagált a hírre. Matolcsy György délutáni bejelentéséről ebben a cikkünkben írtunk: 2015.07.21 15:18 Matolcsy: Vége a kamatvágásoknak!

Matolcsy György MNB-elnök, Balog Ádám alelnök és Nagy Márton ügyvezető igazgató lép ma a nyilvánosság elé, hogy iránymutatást adjanak a jegybank kamatdöntéseiről. Az eseményre 14 óra 30 perckor kerül sor, vagyis éppen a kamatdöntés kihirdetését követően. Matolcsyék nem szoktak a szokásos kamatdöntéseiket követően sajtótájékoztatót tartani, kivéve, ha valamilyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés