Előfizetői tartalom

"Lengyel-magyar két jóbarát" - De lehetne jobb is

Erősíteni kellene a gazdasági együttműködést a visegrádi országok között, emellett szükség lenne arra, hogy közösen népszerűsítsük Közép-Európát - nyilatkozta a Portfolio-nak Wojciech Kowalczyk, a lengyel kincstárügyi minisztérium államtitkára. Szerinte örömteli, hogy a növekedés stabilabb lábakon áll a régióban, ráadásul a Fed közelgő kamatemelésétől sem kell túlságosan félnünk addig, amíg az EKB támogatja a piacokat.

Az első negyedévben több közép-kelet-európai gazdaság is meglepetést okozott a növekedést illetően. Ön szerint elképzelhető, hogy hosszabb távon is a régió lesz Európa növekedési motorja ? Mit gondol a régiónk helyéről a világgazdaságban és Európában? A legtöbb közép-kelet-európai országban 2013 eleje óta megfigyelhető a gazdasági növekedés éledezése, ráadásul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés