Előfizetői tartalom

6-8 városban jöhet létre felsőoktatási képzési központ

MTI
|
Portfolio
Várhatóan 6-8 városban jöhet létre közösségi felsőoktatási képzési központ - közölte Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára egy írásbeli kérdésre válaszul. Az államtitkár jelzése szerint egy tavalyi uniós pályázat már ezen képzési központok előkészítését és támogatását szolgálta és jövőre is várható egy másik pályázat, ami segít ebben.

Az államtitkár az LMP-s Ikotity Istvánnak adott válaszában kiemelte: az Emberi Erőforrások Minisztériuma folyamatosan egyeztet a helyi önkormányzatokkal és a helyi társadalom egyéb szereplőivel, valamint több, az adott térségben jelen lévő vállalattal a közösségi felsőoktatási képzési központok lehetséges megvalósíthatóságáról.Kapcsolódó cikkünk2015.07.30Megmenekül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés