Előfizetői tartalom

Elsöprő többséggel szavazták meg a németek az új görög csomagot

MTI
|
Portfolio
A német parlament jelentős többséggel megszavazta a harmadik görög mentőcsomagot - közölte a Reuters. Wolfgang Schäuble német pénzügyminiszter a Bundestaghoz intézett beszédében arról beszélt, hogy a radikális baloldali Sziriza vezette görög kormány hozzáállása július közepe óta pozitív irányban változott, amit méltányolni kell.

MegszavaztákNoha úgy tudni, Angela Merkel kancellár konzervatív blokkjában korábban többen ellenezték, hogy Athénnak újabb pénzügyi segítséget nyújtsanak, a nemmel szavazó képviselők száma még csökkent is a múlt havi szavazáshoz képest, amikor a tárgyalások megkezdéséről döntöttek. 454 törvényhozó szavazott a 86 eurós görög segélycsomag mellett, míg 113-an szavaztak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés