Előfizetői tartalom

Bejelentette lemondását a görög miniszterelnök!

Portfolio
Délután pártbeli tanácsadóival egyeztetett Alekszisz Ciprasz görög miniszterelnök, ezt követően már kiszivárgott délután, hogy bejelenti lemondását és az előrehozott választásokat. Esti televíziós beszédében ezt meg is tette, utat adva a szeptember 20-i előrehozott választásoknak. Ez azt is jelenti, hogy Alekszisz Ciprasz 7 hónap után mondott le.

Itt a bejelentésAlekszisz Ciprasz görög miniszterelnök csütörtök esti televíziós beszédében bejelentette lemondását, amit azzal indokolt, hogy utat akar engedni az előre hozott választásoknak. Kifejezte reményét, hogy e választások eredményei megerősítik majd helyzetét a törvényhozó testületben.Most a népnek kell állást foglalnia. Önök fogják szavazatukkal eldönteni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés