Előfizetői tartalom

Már csak néhány napig lehet jelentkezni a Közgazdász-vándorgyűlésre

Portfolio
Két plenáris és 13 szekcióülés, összesen több mint 140 előadó, köztük a kormány két minisztere, négy államtitkára, a Magyar Nemzeti Bank két alelöke, három volt miniszter, hat magyarországi pénzintézet első számú vezetője, vállalati vezetők, gazdaságkutatók, a közgazdaság-tudomány kiváló elméleti szakemberei vesznek részt a szeptember 3.-5. között Miskolcon megrendezésre kerülő Közgazdász-vándorgyűlésen, amelyet a Magyar Közgazdasági Társaság szervez.

A véglegesnek mondható program mostanra összeállt és ezen a linken érhető el. A szervezők arra hívják fel a figyelmet, hogy a jelentkezéssel érdemes sietni, a szabad szálláshelyek ugyanis gyorsan fogynak (van olyan hotel, amelyik már teljesen betelt). Augusztus 28-án, pénteken 14 óráig még él az on-line regisztrációs rendszer, addig még lehet az interneten jelentkezni a konferenciára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés