Előfizetői tartalom

Most az osztrákok állították le a vonatközlekedést felénk

Portfolio
Az osztrák vasúttársaság (ÖBB) leállította a vonatközlekedést Magyarország és Ausztria között a vonatok "masszív túlterheltsége miatt". Ez vonatkozik a Bécs és Budapest között közlekedő Railjet/EuroNight és EuroCity vonatokra, ugyanúgy, mint a határon áthaladó regionális járatokra. További értesítésig ezekre a járatokra vásárolható jegyek értékesítését Magyarországon felfüggesztik.

A Magyarország és Ausztria között ingázók számára pótlóbusz-járatokat indítanak. Mivel a beutazni kívánó személyek száma jelentősen meghaladja a kapacitásokat, az ÖBB arra kéri az önkénteseket és a busztársaságokat, hogy ne vigyenek több utast a vonatállomásokra, különben a jelenlegi helyzet rendezett megoldása nem garantálható. A rendkívüli beáramlás mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés