Előfizetői tartalom

Vizsgálják az MNB Értéktár Programját

MTI
Várhatóan november 15-re készül el a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Értéktár Programjának vizsgálati jelentése, amelyet a jegybanki felügyelőbizottság november végi ülésén tárgyal majd - mondta el Papcsák Ferenc, a jegybank felügyelőbizottságának júliusban megválasztott elnöke az MTI-nek interjúban csütörtökön. Papcsák Ferenc arról is beszélt, hogy több témában, így a jegybanki ingatlanvásárlások és alapítványok kérdésében is átfogó, 1990-ig visszamenő tájékoztatást kér a felügyelőbizottság.

Papcsák szerint Matolcsy György elnöksége alatt kiszámítható, áttekinthető és nyereséges gazdálkodást folytatott az MNB. Idén az eddigi számok alapján ugyancsak nyereséges évet várnak, az fb az első három negyedév gazdálkodási adatainak ismeretében értékeli majd az MNB idei gazdálkodását. Emlékeztetett arra, hogy a felügyelőbizottság szeptember eleji ülésén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés