Előfizetői tartalom

Ők azok, akik meggazdagodnak a menekültkrízisből

Portfolio
A menekültkrízisben nem mindenki csak egy megoldandó nemzetközi szintű és hatalmas problémát lát: vannak, akik jó üzleti lehetőségeket is keresnek és találnak a menedékkérők áradatában. Például mobilszolgáltatók, légitársaságok, szuveníresek, nyelviskolák és hivatásos segélyszervezetek is profitálnak az európai menekültválságból - írja a The Wall Street Journal.

Magyarországon a kormánytól jórészt arról hallunk, hogy milyen kiadásokat és problémát jelent az államnak a menekültkérdés, eközben azonban vannak olyan cégek és vállalkozók, amelyek éppen a menekültáradatból és az általuk támasztott keresletből csinálnak pénzt: Németországban az Air Berlin tavaly 350 ezer dolláros bevételt könyvelhetett el azért cserébe, hogy charterjáratokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés