Előfizetői tartalom

Nagyon összerúgtuk a port a horvátokkal

Portfolio
Orbán Viktor reggel bejelentette, hogy éjjel megkezdődött a kerítésépítés a magyar-horvát határon, a pénteki Magyar Közlönyből pedig kiderült: négy helyett már hat megyében hirdetett ki válsághelyzetet a kormány. Folyamatosan követjük menekültválsággal kapcsolatos fejleményeket. A Magyarországnak 2014-2020 között járó uniós forrásokról részletesen szó lesz az október 1-jén tartandó Budapest Economic Forum 2015 konferenciánkon, amelyen a nyitóelőadást Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője tartja.

2015. szeptember 18. 22:17 Megosztás Rogán: megvétózzuk a horvátok csatlakozását Schengenhez Horvátország európai uniós tagállamként be akar lépni a schengeni övezetbe, de ha nem akarja megvédeni a határokat, akkor éretlen rá, a jelenlegi kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés