Előfizetői tartalom

Menekültkrízis: 5 milliárd eurós segélycsomagot terveznek

MTI
|
Portfolio
A péntek éjjel a magyar-horvát határon közel 1000 menekülttel történt események után szombat reggel a horvát miniszterelnök a helyszínre látogatott és azt hangsúlyozta, hogy rákényszerítették a magyarokat a menekültek befogadására. Hozzátette, hogy ezt fogják tenni a továbbiakban is, azaz a B-tervük szerint cselekszenek. Ez péntek éjfél és szombat reggel között azt eredményezte, hogy mintegy 1200 menekült érkezett Baranya-megyébe. Közben szombat délelőtt jött a hír, hogy a honvédelmi miniszter elrendelte az önkéntes műveleti tartalékos katonák részleges behívását.

2015. szeptember 19. 21:07 Megosztás 60 milliárd forintba kerülhet idén Magyarországnak a bevándorlás Tállai András nemzetgazdasági államtitkár közlése szerint az idei költségvetésnek várhatóan 60 milliárd forint kiadást jelent majd a bevándorlási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés