Előfizetői tartalom

Orbán a büdzsé 1 százalékát is felajánlaná a válságkezelésére

Portfolio
Ha mind a 28 tagállam csatlakozik, akkor az Orbán-kormány Magyarország költségvetésének egy százalékát is hajlandó befizetni egy olyan alapba, amely segít megállítani a mostani menekülthullámot - írja a nol.hu. Úgy tudják, a miniszterelnök olyan megoldási javaslattal akar szerdán Brüsszelbe utazni, amely támogatókra találhat.

A Népszabadságnak kormány közeli források elmondták: a miniszterelnök valamilyen kontrollált menekültbefogadási mechanizmus mellett foglal állást. A korábbi kommunikációból már kiderült, a kormány azt az álláspontot képviseli, hogy a konfliktust ott kezelje az EU, ahol az létrejött. Azonban ez nem azt jelenti, hogy a kormány nem eltolná a problémát. A Népszabadság forrásai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés