Előfizetői tartalom

Megsínyli a magyar turizmus a menekültválságot

MTI
Erre az évre konferenciát, nagyszabású vállalati rendezvényeket mondtak vissza a külföldi megrendelők, illetve 2016-ra nem Budapestet választották ezek helyszínéül "a migránsválság kapcsán Magyarországról megjelent hamis híradások miatt" - írja keddi számában a Magyar Idők. Naponta legalább tucatnyi szállodafoglalást is lemondanak a külföldiek.

A lap szerint nem csupán a pályaudvarok környékén vagy a menekültek útvonalai mentén lévő hotelekből marad el a korábbiaknál több egyéni vendég, hanem Budapest-szerte és egyes vidéki régiókban is érezhetően mérséklődnek a szobafoglalások. Niklai Ákos, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke a lapnak elmondta: a szállodavállalatok és az önálló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés