Előfizetői tartalom

Lázár személyi változásokat jelentett be

Portfolio
Ezúttal is számos fontos témát érintett Lázár János a 24. Kormányinfón. A menekültkrízis kapcsán úgy vélekedett, hogy ez egy szervezett akció Magyarország ellen. Az osztrákok tegnapi kijelentése (ha a magyar megoldás a kerítés, akkor inkább engedjük a menekülteket) új helyzetet teremtett, a kormány ezt a "korridort" most értékeli. Szerinte a kvótarendszer Németország imperialista javaslata. A paksi beruházással kapcsolatban közölte: jövő héten a versenyjogi biztossal találkozik Brüsszelben. Tájékoztatása szerint Orbán Viktor elkezdte a minisztériumok teljesítményének értékelését, Lázár János is értékelte saját államtitkárainak munkáját és döntéseket hozott.

2015. szeptember 24. 15:39 Megosztás A szlovén határon is kerítés A szlovén határon is szükséges és elkerülhetetlen a kerítés építése - fejtette ki az RTL Klub kérdésére Lázár János. A csatorna úgy tudja, hogy megkezdődtek az előkészületei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés