Előfizetői tartalom

Ezért szerelmesek egyre többen Magyarországba

Portfolio
Elsősorban a külső finanszírozási képesség változtatta meg a befektetők véleményét Magyarországgal kapcsolatban az utóbbi időben - vélekedik Pasquale Diana, a Morgan Stanley régiós elemzője. A szakember a Portfolionak adott interjúban azt is elmondta, hogy szerinte hazánk nem számít többé kockázatos országnak a régióban, a következő években pedig jó esélyünk lehet arra, hogy felzárkózzunk Nyugat-Európához.

Budapest Economic Forum 2015 Pasquale Diana is részt vesz a csütörtöki Budapest Economic Forumon. Regisztráljon még ma! Információ és jelentkezés A második negyedévben a Magyar gazdaság lassulása sokaknak negatív meglepetést okozott, emiatt sorra vizsgálják felül 2016-os előrejelzéseiket is. Ön mire...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés