Előfizetői tartalom

Lázár visszaszólt Sorosnak

Portfolio
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter tartja a 25. Kormányinfót. Elsőként a menekültügyi helyzetről beszélt, majd visszaszólt Soros Györgynek. Tájékoztatása szerint elindult szeptemberben a Paks II. projekt versenyjogi vizsgálata Brüsszelben. Az eseményen az is kiderült, hogy a jövőben is Lázár János tartja ezeket a tájékoztatókat, Giró-Szász András viszont felmondott. A kormány meg kívánja védeni a győri Audi-gyárat és fel kell készülni a VW-botrány negatív hatásaira. Elbocsátástól viszont nem tart.

2015. október 01. 16:00 Megosztás Nem szerepel napirenden a győri Audi-gyárnak adott állami támogatás visszakérése Mondta Lázár János kérdésre válaszolva. Azt is hozzátette, hogy ismeri a SEAT spanyol esetét. A kormány azzal a kérdéssel nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés