Előfizetői tartalom

Nemcsak az Iszlám Államot bombázza Oroszország

Portfolio
Moszkva elismerte csütörtökön, hogy Oroszország nemcsak az Iszlám Állam dzsihadista szervezet ellen hajt végre légicsapásokat Szíriában, hanem más, "ismert" terrorista és szélsőséges csoportok ellen is - vagyis nyíltad Aszad elnök oldalán csatlakoztak be a szíriai háborúba. Kiderült az is, hogy a légicsapások az amerikai CIA által kiképzett szír felkelő erőket is célozták.

Nem csak az ISIS-t támadjákDmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő felhívta a figyelmet arra, hogy az orosz légi hadjárat időtartama a szíriai fegyveres erők támadó hadműveletének idejére korlátozódik. Az is elmondta, hogy a szíriai kormányerőkkel egyeztetve határozzák meg a célpontokat. Azóta a Reuters libanoni forrásokra hivatkozva arról írt, hogy az elmúlt 10 napban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés