Előfizetői tartalom

Orbán: öt-hat órán múlt az államcsőd

Portfolio
Még idén tavasszal volt a Bibó Szakkollégium vendége Orbán Viktor miniszterelnök, aki egy zártkörű beszélgetésen vett részt. Az eseményről kiszivárgott hangfelvételekből idéz most a 444.hu. Ezeken Orbán többek között arról beszél, hogy 2011 őszén néhány órán múlt, hogy nem lett fizetésképtelen Magyarország, ezért kellett újra bejelenteni, hogy az IMF segítségét kérjük.

A 444.hu által idézett beszélgetésen Orbán többször is tanácsokat adott a jövő miniszterelnökeinek, az egyik ilyen tanácsból vezette le a négy évvel ezelőtti helyzetet is.A miniszterelnöknek tudnia kell, ha egyszerre túl sok nagy erejű érdekcsoportot sért meg az ország érdekében, akkor azok összefognak egymással. Meg kell szervezni az ellenerőt, amivel ezt ki tudja védenifogalmazott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés